TF2.DARKMIND.RO Coming Soon

MVM.DARKMIND.RO Coming Soon

DarkMind Discord Join Us

CSGO.DARKMIND.RO Coming Soon

New Update Coming soon

TF2.DARKMIND.RO

Coming Soon

Description coming soon

Learn more about this server ⟶

MVM.DARKMIND.RO

Coming Soon

Description coming soon

Learn more about this server ⟶

Our Discord Server

DARKMIND.RO/DISCORD

Description Coming soon

Join Our server ⟶

CSGO.DARKMIND.RO

Counter-Strike 1.6 with CS:GO Mod

Description coming soon

Learn more about the server ⟶

DarkMind New Update

There is a new update coming soon

:)

Learn more about new update ⟶

Needless

Founders

Joined:
Feb 15, 2018
Messages:
250
Likes:
10
Points:
18
Age:
20
Location:
Timisoara
Staff member
#1
Cu ocazia lansării celui de-al doilea capitol al jocului de aventură episodic The Council, Focus Home Interactive şi studioul independent Big Bad Wolf au publicat si un nou trailer dedicat acestuia, ce poate fi vizionat în continuare. Cel de-al doilea episod, intitulat Hide and Seek, este disponibil acum pentru posesorii ediţiei Complete Season sau ai Season Pass-ului, în timp ce utilizatorii care doresc să-l achiziţioneze separat o vor putea face mâine, 17 mai 2018


Acţiunea jocului are loc în 1793, jucătorii intrând în pielea lui Louis de Richet, un membru al unei societăţi secrete, invitat de misteriosul Lord Mortimer pe insula sa aflată în preajma ţărmurilor britanice. Pe lângă de Richet, la invitaţie răspund şi alte personalităţi de rang foarte înalt, cum ar fi Napoleon Bonaparte sau George Washington, preşedintele proaspăt formatelor State Unite ale Americii. Fiecare invitat însă are propria agenda ascunsă, de Richet fiind mult mai interesat de soarta mamei sale, dispărută pe insula lui Mortimer.

Gameplay-ul din The Council este bazat pe ceea ce producătorii numesc Social Influence System. În timpul confruntărilor cu alte personaje, de Richet poate folosi skill-uri şi o serie limitată de resurse pentru a-şi impune punctul de vedere. O decizie, odată luată, va influenţa modul în care se va desfăşura povestea în continuare, iar jucătorul va fi răsplătit pentru înţelegerea modului în care gândesc interlocutorii săi, pentru descoperirea slăbiciunilor şi punctelor forte ale acestora, precum şi pentru modalitatea de pregătire a unei investigaţii.

The Council Episode 2: Hide and Seek este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam). Întregul sezon va fi alcătuit din cinci episoade, acestea urmând să fie publicate, treptat, pe parcursul acestui an.
the-council-episode-2-screen-4.jpg
.