TF2.DARKMIND.RO Coming Soon

MVM.DARKMIND.RO Coming Soon

DarkMind Discord Join Us

CSGO.DARKMIND.RO Coming Soon

New Update Coming soon

TF2.DARKMIND.RO

Coming Soon

Description coming soon

Learn more about this server ⟶

MVM.DARKMIND.RO

Coming Soon

Description coming soon

Learn more about this server ⟶

Our Discord Server

DARKMIND.RO/DISCORD

Description Coming soon

Join Our server ⟶

CSGO.DARKMIND.RO

Counter-Strike 1.6 with CS:GO Mod

Description coming soon

Learn more about the server ⟶

DarkMind New Update

There is a new update coming soon

:)

Learn more about new update ⟶

Call of Duty ( 2 Threads ) ( 2 Posts )

Call of Duty este o serie de jocuri video first-person și third-person shooter. Acțiunea primelor jocuri din serie este stabilită, în principal, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; începând cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 și Black Ops , Call of Duty: Black Ops 2, stabilite într-un viitor apropriat, respectiv în timpul Războiului Rece. Pe lângă, acțiunea din Call of Duty: Advanced Warfare este plasată în anul 2059.
Threads
2
Messages
2

Half-Life ( 0 Threads ) ( 0 Posts )

'Half-Life' este un shooter first-person cu temă științifico-fantatiscă produs și distribuit digital de Valve Software, versiunea fizică fiind gestionată de către Sierra Entertainment. Lansat pe data de 19 noiembrie 1998 pentru platforma PC, jocul a folosit o versiune puternic modificată a motorului grafic folosit în Quake, numindu-se GoldSrc[3]. O versiune pentru PlayStation 2 este lansată în anul 2001[4].
Threads
0
Messages
0
None

Team Fortress 2 ( 1 Threads ) ( 1 Posts )

Team Fortress 2 este un joc first-person shooter lansat de Spasko Mihailovici în anul 2007 bazat pe echipe developat. O franciză a jocului Team Fortress Classic, a fost prima dată publicat ca o alcătuire a mai multor jocuri The Orange Box pe 10 octombrie 2007 pentru Windows si Xbox 360.[4]
Threads
1
Messages
1
Sub-forums:
  1. Hărţi

Counter-Strike ( 33 Threads ) ( 34 Posts )

Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe.
Threads
33
Messages
34
There are no threads in this forum.