Jump to content
 • WELCOME TO DARK MIND ROMANIA
  CUZ WE THINK DIFFERENT
  Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will
  be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to
  existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward
  for submitting content, while also communicating with other members via
  your own private inbox, plus much more!
Where am i?
 • Announcements

  • Twenty.

   Regulament general   09/22/2017

   Regulament general
   1. PROFIL
   1.1. Numele de utilizator nu trebuie: să conțină cuvinte jignitoare sau de tentă rasistă să fie asemănător cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului să conțină mai mult de 3 caractere de tip: [email protected]#$%^&*()_, iar numărul de caractere ce alcătuiesc numele nu trebuie să depășească 20 *** Se pedepsește de la modificarea username-ului fără avertizare în prealabil până la banarea permanentă a contului pe forum. 
   1.2. Semnăturile/avatarele nu trebuie să conțină imagini pornografice. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 30 warning points] 
   1.3. O semnătură poate fi formată din: o imagine de maxim 300 pixeli înălţime + 10 rânduri pentru text două imagini de 300 pixeli înălţime + 1 rând pentru text 7 rânduri pentru text + o imagine mai mică de 300 de pixeli înălţime *** Membrii ce fac parte din echipa administrativă au mai multe permisiuni la semnătură decât un membru obișnuit. 
   1.4. Nu se permite înregistrarea pe forum a conturilor de tip clonă (în cazul în care sunt mai multe persoane înregistrate şi folosesc acelaşi PC vă rugăm să anunţaţi echipa pentru a evita banarea conturilor). [Se pedepsește prin banarea permanentă a conturilor clonă, primul cont fiind suspendat pe termen de o săptămână]   2. REGULI DE POSTARE 
   2.1. Este interzis să faceți off-topic, post-hunt, spam sau dublu post pe forum. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 20-30 warning points, în funcție de încălcare]   Noţiuni: off-topic - Orice post care nu-și propune decât să devieze de la subiectul topicului post-hunt - Orice post care nu-și propune decât să adauge un +1 fără să transmită o idee (fie ea on-topic sau off-topic) spam - Postarea excesivă a unui număr de mesaje repetate în diverse categorii cu mesaje inutile sau același text dublu post - Postarea a două sau mai multe mesaje unul după altul. Dacă după postul tău a răspuns cel puțin o persoană, iar tu postezi după ea, nu se consideră dublu-post. Dublu postul se permite doar după 24h de la primul mesaj postat pe forum.   2.2. Este interzisă utilizarea excesivă a culorilor, emoticoanelor, mărimii fontului, caps lock-ului (acestea pot fi folosite doar pentru scoaterea în evidență a unei idei dintr-o propoziție). 
   2.3. Sunt interzise voturile pro/contra la propuneri și cereri fără argumente. 2.4. Înainte de a deschide un topic nou, asigurați-vă că ceea ce veți posta se încadrează în categoria potrivită. Folosiți funcția 'Search' pentru a evita crearea mai multor topicuri pe același subiect. 
   2.5. Titlul topicului deschis trebuie să fie cât mai sugestiv. Este interzisă folosirea titlurilor de tip: "Problemă urgentă, întrebare, nelămurire etc." 
   2.6. Dacă aveți o problemă sau o întrebare, formulați-o cât mai clar posibil, dând toate informațiile pe care deja le aveți. Asta va ajuta utilizatorii care vă vor raspunde să înțeleagă mai bine ce anume vreți de la acel topic. 
   2.7. Nu abuzați de Caps Lock. 
   *** Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 10-20 warning points, în funcție de situație. [Se aplică la regulile 2.2 - 2.7]   3. LIMBAJ 
   3.1. Este strict interzisă folosirea cuvintelor jignitoare, vulgare, cu tentă rasistă sau de natură discriminatorie. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 50 warning points, în funcție de gravitatea situației]     4. RECLAMA 
   4.1. Este interzisă reclama intenționată la alte servere/comunități/jocuri de același gen cu cele promovate de DarkMind (prin intermediul topicurilor/mesajelor postate pe forum, prin mesaje private, la avatar, la semnătură sau în profil etc.) 
   4.2. Se permite reclama doar în categoriile special amenajate. 
   4.3. Este interzisă reclama murdară în favoarea comunităţii noastre, adică nu faceţi reclamă comunităţii noastre pe alte comunităţii decât dacă vă este permis. 
   *** Se pedepseşte prin suspendare permanentă (150 warn points). [Se aplică la regulile 4.1 - 4.3]   5. REPORT 
   5.1. Utilizați funcţia Report în cazurile încălcării regulamentului de către un membru ori considerării unei nedreptăţi în caz de sancţionare. 
   5.2. Report-ul nu reprezintă mesajele private trimise către echipa administrativă, nu utilizaţi funcţia respectivă dacă nu întămpinaţi cu adevarăt o problemă. 
   5.3. După apăsarea butonului Report, specificaţi în caseta respectivă motivul reportului, de obicei acesta fiind urmat de link-ul unde s-a produs încălcarea regulamentului. 
   *** Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 20 warning points. [Se aplică la regulile 5.1 - 5.3]   6. PIRATERIA (WAREZ) 6.1. Este interzisă deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez). Următoarele subiecte vor duce la avertizarea cu 80 puncte de warn: Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, inclusiv și crack-urile; Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri; Cererea sau publicarea de DLC-uri; Cererea sau publicarea de trackere (sursa torrente); Adrese de descărcare a unor aplicații cu conținut asupra căreia nu aveți drepturi de autor (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei).   7. ALTE REGULAMENTE 
   7.1. Fiecare secțiune are câte un topic, în care găsiți reguli, modele și cerințele pe care trebuie să le îndepliniți pentru a posta/deschide un topic în secțiunea respectivă. 7.2. Există un regulament disponibil pentru membrii echipei de moderare în secţiunea privată a acestora.   În atenţia cititorului: Fiecare utilizator al acestui forum este obligat să cunoască regulamentul; Înregistrarea unui cont pe forumul DarkMind România reprezintă acordul în legătură cu regulamentul menționat mai sus; În orice altă situaţie neprevazută de regulament, ne rezervăm dreptul de a sancţiona în funcţie de gravitatea situației; Regulamentul este conceput strict pentru acest site. Nu răspundem pentru probleme exterioare (ex.: certuri prin intermediul unor reţele de socializare, cum ar fi: Skype/Steam etc.); Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea periodică a acestuia.   @ DarkMind România
  • Twenty.

   Bucură-te chiar acum de beneficiile contului Premium!   09/22/2017

   Gradul Premium este singurul grad de pe comunitatea DarkMind care are un șir de beneficii față de gradul Membru.   Beneficiile contului Premium: Posibilitate de a-și schimba numele de până la 5 ori pe lună [default 3]; Permisiune de a avea în semnătură până la 3 imagini [default 2]; Stocare mesaje de până la 200 [default 50]; Posibilitate de a folosi avatare de până la 5000kB [default 500kB]; Posibilitate de a edita/șterge/ascunde propriile posturi fără restricție [disabled default]; Posibilitate de a oferi până la 20 puncte de reputație în decurs de 24 ore [default 10]; Drept de cerere la secțiunea Design într-un singur topic 2 lucrări (ex. avatar & semnătură) [default doar o lucrare]; Posibilitate de a scăpa de punctele de warn active.
   *** Pentru a beneficia de un cont Premium este nevoie să îl achiziționați sau îl primiți drept răsplată că sunteți membri fideli ai comunității noastre. ***
   Prețurile unui cont Premium: Cont premium pe o perioadă de o lună - 3 euro; Cont premium pe o perioadă de 3 luni - 6 euro; Cont premium pe o perioadă de 6 luni - 9 euro; Cont premium permanent - 15 euro.
   La momentul actual acceptăm donații prin: SMS (Vodafone, Orange, Telekom) PaySafeCard Paypal Skrill
 1. Administrație și Dezvoltare

  1. 47

   Anunțuri administrative

   O categorie care are la bază dezvoltare și menținerea comunitați.

   1. Noutăți și Actualizări
   1. Documentație
  2. 34

   Dezvoltare & suport

   Aplică pentru a intra in echipa DARKMIND Romania, reclamați la adresa userilor și diferite cuncursuri ogranizate de catre administrație.

   1. Recrutări (ON)
   1. Propuneri
   1. Reclamații
   1. Suport
   1. Avertizări
  3. 21

   Afiliere server

   Deții un server de orice tip și dorești să te afiliezi comunității noastre? Aici e locul potrivit.

 2. Servere publice

  1. 60

   COUNTER-STRIKE 1.6 - SERVERE OFICIALE

   Cele mai bine vândute servere CS 1.6 din 2015 până acum. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DarkMind România.

    

   b_350_20_323957_202743_FFFFFF_111111.png

   1. hack.darkmind.ro - clasic
 3. Lumea jocurilor

  1. 9

   Recenzii jocuri

   Obține cele mai noi recenzii pentru jocuri de pe diferite platforme.

  2. 9

   Oferte, recomandări Steam

   Recomandările utilozatorilor privind achiziționarea anumitor jocuri pe platforma de Steam.

  3. 124

   Știri Gaming

   Categorie dedicată jocurilor și știrilor din domeniul de gaming și nu numai.

  4. 73

   First-person shooter

   Incepând din 1998 au apărut jocuri FPS mai moderne, ca Half-Life, Unreal și SiN, care erau mult mai realiste ca cele dinainte.

   1. Call of Duty
   1. Half-Life
   1. Far Cry
   1. Team Fortress 2
   1. Doom
   1. Counter-Strike
  5. 18

   Massive Multiplayer Online Games

   Massive Multiplayer Online Games este un joc pentru un calculator care este capabil să suporte sute sau chiar mii de jucatori simpultan și este jucat prin intermediul internetului.

   1. Metin2
   1. Dota 2
   1. World of Warcraft
   1. League of Legends
  6. 2

   Open-world

   Open-world (sau Free-roaming, uneori si Sandbox) este un tip de jocuri video în care jucătorul poate să se miște liber într-o lume virtuală. Deși termenul Sandbox este considerat un sinonim, acesta se referă mai mult la mecanica jocului și cum, ca și în lumea reală în cutia cu nisip, jucătorul poate fi amuzat de abilitatea sa de a se juca creativ, cum dorește, fară o cale corectă.

   1. Garry's Mod
   1. Minecraft
   1. Grand Theft Auto
 4. GENERAL

  1. 61

   Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   1. Anunțuri Designeri
   1. Portofolii
   1. Asistență
   1. Cadouri
  2. 203

   TEHNOLOGIA INFORMATIEI (IT)

   Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

   1. Hardware
   1. Software
   1. Suport
   1. Web development
   1. Web Scripts
  3. 123

   Social

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat .

   1. Discuții libere
   1. Prezintă-te
   1. Multimedia
 5. Arhivă

  1. 1

   Arhivă generală

   Aici ajung toate subiectele vechi sau inactive.

×