Jump to content
 • Announcements

  • Twenty.

   Regulament general   09/22/2017

   Regulament general
   1. PROFIL
   1.1. Numele de utilizator nu trebuie: să conțină cuvinte jignitoare sau de tentă rasistă să fie asemănător cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului să conțină mai mult de 3 caractere de tip: [email protected]#$%^&*()_, iar numărul de caractere ce alcătuiesc numele nu trebuie să depășească 20 *** Se pedepsește de la modificarea username-ului fără avertizare în prealabil până la banarea permanentă a contului pe forum. 
   1.2. Semnăturile/avatarele nu trebuie să conțină imagini pornografice. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 30 warning points] 
   1.3. O semnătură poate fi formată din: o imagine de maxim 300 pixeli înălţime + 10 rânduri pentru text două imagini de 300 pixeli înălţime + 1 rând pentru text 7 rânduri pentru text + o imagine mai mică de 300 de pixeli înălţime *** Membrii ce fac parte din echipa administrativă au mai multe permisiuni la semnătură decât un membru obișnuit. 
   1.4. Nu se permite înregistrarea pe forum a conturilor de tip clonă (în cazul în care sunt mai multe persoane înregistrate şi folosesc acelaşi PC vă rugăm să anunţaţi echipa pentru a evita banarea conturilor). [Se pedepsește prin banarea permanentă a conturilor clonă, primul cont fiind suspendat pe termen de o săptămână]   2. REGULI DE POSTARE 
   2.1. Este interzis să faceți off-topic, post-hunt, spam sau dublu post pe forum. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 20-30 warning points, în funcție de încălcare]   Noţiuni: off-topic - Orice post care nu-și propune decât să devieze de la subiectul topicului post-hunt - Orice post care nu-și propune decât să adauge un +1 fără să transmită o idee (fie ea on-topic sau off-topic) spam - Postarea excesivă a unui număr de mesaje repetate în diverse categorii cu mesaje inutile sau același text dublu post - Postarea a două sau mai multe mesaje unul după altul. Dacă după postul tău a răspuns cel puțin o persoană, iar tu postezi după ea, nu se consideră dublu-post. Dublu postul se permite doar după 24h de la primul mesaj postat pe forum.   2.2. Este interzisă utilizarea excesivă a culorilor, emoticoanelor, mărimii fontului, caps lock-ului (acestea pot fi folosite doar pentru scoaterea în evidență a unei idei dintr-o propoziție). 
   2.3. Sunt interzise voturile pro/contra la propuneri și cereri fără argumente. 2.4. Înainte de a deschide un topic nou, asigurați-vă că ceea ce veți posta se încadrează în categoria potrivită. Folosiți funcția 'Search' pentru a evita crearea mai multor topicuri pe același subiect. 
   2.5. Titlul topicului deschis trebuie să fie cât mai sugestiv. Este interzisă folosirea titlurilor de tip: "Problemă urgentă, întrebare, nelămurire etc." 
   2.6. Dacă aveți o problemă sau o întrebare, formulați-o cât mai clar posibil, dând toate informațiile pe care deja le aveți. Asta va ajuta utilizatorii care vă vor raspunde să înțeleagă mai bine ce anume vreți de la acel topic. 
   2.7. Nu abuzați de Caps Lock. 
   *** Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 10-20 warning points, în funcție de situație. [Se aplică la regulile 2.2 - 2.7]   3. LIMBAJ 
   3.1. Este strict interzisă folosirea cuvintelor jignitoare, vulgare, cu tentă rasistă sau de natură discriminatorie. [Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 50 warning points, în funcție de gravitatea situației]     4. RECLAMA 
   4.1. Este interzisă reclama intenționată la alte servere/comunități/jocuri de același gen cu cele promovate de DarkMind (prin intermediul topicurilor/mesajelor postate pe forum, prin mesaje private, la avatar, la semnătură sau în profil etc.) 
   4.2. Se permite reclama doar în categoriile special amenajate. 
   4.3. Este interzisă reclama murdară în favoarea comunităţii noastre, adică nu faceţi reclamă comunităţii noastre pe alte comunităţii decât dacă vă este permis. 
   *** Se pedepseşte prin suspendare permanentă (150 warn points). [Se aplică la regulile 4.1 - 4.3]   5. REPORT 
   5.1. Utilizați funcţia Report în cazurile încălcării regulamentului de către un membru ori considerării unei nedreptăţi în caz de sancţionare. 
   5.2. Report-ul nu reprezintă mesajele private trimise către echipa administrativă, nu utilizaţi funcţia respectivă dacă nu întămpinaţi cu adevarăt o problemă. 
   5.3. După apăsarea butonului Report, specificaţi în caseta respectivă motivul reportului, de obicei acesta fiind urmat de link-ul unde s-a produs încălcarea regulamentului. 
   *** Se pedepsește prin avertizarea utilizatorului cu 20 warning points. [Se aplică la regulile 5.1 - 5.3]   6. PIRATERIA (WAREZ) 6.1. Este interzisă deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez). Următoarele subiecte vor duce la avertizarea cu 80 puncte de warn: Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, inclusiv și crack-urile; Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri; Cererea sau publicarea de DLC-uri; Cererea sau publicarea de trackere (sursa torrente); Adrese de descărcare a unor aplicații cu conținut asupra căreia nu aveți drepturi de autor (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei).   7. ALTE REGULAMENTE 
   7.1. Fiecare secțiune are câte un topic, în care găsiți reguli, modele și cerințele pe care trebuie să le îndepliniți pentru a posta/deschide un topic în secțiunea respectivă. 7.2. Există un regulament disponibil pentru membrii echipei de moderare în secţiunea privată a acestora.   În atenţia cititorului: Fiecare utilizator al acestui forum este obligat să cunoască regulamentul; Înregistrarea unui cont pe forumul DarkMind România reprezintă acordul în legătură cu regulamentul menționat mai sus; În orice altă situaţie neprevazută de regulament, ne rezervăm dreptul de a sancţiona în funcţie de gravitatea situației; Regulamentul este conceput strict pentru acest site. Nu răspundem pentru probleme exterioare (ex.: certuri prin intermediul unor reţele de socializare, cum ar fi: Skype/Steam etc.); Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea periodică a acestuia.   @ DarkMind România
  • Twenty.

   Bucură-te chiar acum de beneficiile contului Premium!   09/22/2017

   Gradul Premium este singurul grad de pe comunitatea DarkMind care are un șir de beneficii față de gradul Membru.   Beneficiile contului Premium: Posibilitate de a-și schimba numele de până la 5 ori pe lună [default 3]; Permisiune de a avea în semnătură până la 3 imagini [default 2]; Stocare mesaje de până la 200 [default 50]; Posibilitate de a folosi avatare de până la 5000kB [default 500kB]; Posibilitate de a edita/șterge/ascunde propriile posturi fără restricție [disabled default]; Posibilitate de a oferi până la 20 puncte de reputație în decurs de 24 ore [default 10]; Drept de cerere la secțiunea Design într-un singur topic 2 lucrări (ex. avatar & semnătură) [default doar o lucrare]; Posibilitate de a scăpa de punctele de warn active.
   *** Pentru a beneficia de un cont Premium este nevoie să îl achiziționați sau îl primiți drept răsplată că sunteți membri fideli ai comunității noastre. ***
   Prețurile unui cont Premium: Cont premium pe o perioadă de o lună - 3 euro; Cont premium pe o perioadă de 3 luni - 6 euro; Cont premium pe o perioadă de 6 luni - 9 euro; Cont premium permanent - 15 euro.
   La momentul actual acceptăm donații prin: SMS (Vodafone, Orange, Telekom) PaySafeCard Paypal Skrill

Forums

 1. Administrație și Dezvoltare

  1. Anunțuri administrative

   O categorie care are la bază dezvoltare și menținerea comunitați.

   1. Noutăți și Actualizări
   1. Documentație
   16
   posts
  2. Dezvoltare & suport

   Aplică pentru a intra in echipa DARKMIND Romania, reclamați la adresa userilor și diferite cuncursuri ogranizate de catre administrație.

   1. Recrutări (ON)
   1. Propuneri
   1. Reclamații
   1. Suport
   1. Avertizări
   11
   posts
 2. Servere publice

  1. Afiliere server

   Deții un server de orice tip și dorești să te afiliezi comunității noastre? Aici e locul potrivit.

   1
   post
  2. 3
   posts
 3. Lumea jocurilor

  1. Recenzii jocuri

   Obține cele mai noi recenzii pentru jocuri de pe diferite platforme.

   6
   posts
  2. Oferte, recomandări Steam

   Recomandările utilozatorilor privind achiziționarea anumitor jocuri pe platforma de Steam.

   • No posts here yet
  3. Știri Gaming

   Categorie dedicată jocurilor și știrilor din domeniul de gaming și nu numai.

   7
   posts
  4. First-person shooter

   Incepând din 1998 au apărut jocuri FPS mai moderne, ca Half-Life, Unreal și SiN, care erau mult mai realiste ca cele dinainte.

   1. Call of Duty
   1. Half-Life
   1. Far Cry
   1. Team Fortress 2
   1. Doom
   1. Counter-Strike
   4
   posts
  5. Massive Multiplayer Online Games

   Massive Multiplayer Online Games este un joc pentru un calculator care este capabil să suporte sute sau chiar mii de jucatori simpultan și este jucat prin intermediul internetului.

   1. Metin2
   1. Dota 2
   1. World of Warcraft
   1. League of Legends
   2
   posts
 4. TEHNOLOGIA INFORMATIEI (IT)

  1. Hardware

   Hardware este ansamblul elementelor fizice și tehnice cu ajutorul carora datele se pot culege, verifica, prelucra, transmite, afișa și stoca.

   1
   post
  2. Software

   Prin software se ințelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzand procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator.

   1
   post
  3. Suport

   Întâmpini probleme în utilizarea calculatorului? Deschide un subiect în această secțiune și așteaptă un răspuns din partea specialiștilor IT.

   • No posts here yet
  4. Web development

   Tot ce ține de crearea, menținerea site-urilor web și a limbajelor de programare aferente.

   1. HTML
   1. CSS
   1. PHP
   1. Java & JavaScript
   4
   posts
  5. Web Scripts

   Suport și tutoriale pentru IPS / phpBB / MyBB.

   1. IPS Community Suite
   1. WordPress
   1. phpBB & MyBB
   4
   posts
 5. Design

  1. Anunțuri Designeri

   Informează-te cu noutățile care le aduc cei din echipa designerilor.

   • No posts here yet
  2. Portofolii

   Știi să lucrezi în Photoshop și dorești să-ți fie apreciate creațiile? Atunci poți deschide un portofoliu în această secțiune.

   5
   posts
  3. Asistență

   Ai nevoie de un avatar, banner, semnătură sau ai dificultăți în crearea unei lucrări? Deschide un topic, spune-ne problema ta și noi te vom ajuta.

   1. Cereri lucrări
   1. Cereri resurse
   1. Probleme / Discuții
   2
   posts
  4. Cadouri

   Dorești să faci un cadou unui membru sau comunității? Acesta este locul potrivit.

   1. Cadouri membri
   1. Cadouri comunitate
   6
   posts
 6. Socializare / Divertisment

  1. Generalități

   Discuții libere în limita bunului simț.

   1. Prezintă-te
   1. Aniversări
   1. Despre școala mea
   15
   posts
 7. Arhivă

  1. Arhivă generală

   Aici ajung toate subiectele vechi sau inactive.

   • No posts here yet
×